Ik ben trots op mijn lijf en op wie ik ben!

Vanmorgen stond ik op de weegschaal, -4,8kg in een week. Want sinds ik ziek ben heb ik geen eetlust, en ik kan ook niet heel goed kauwen. 😉 Ik eet een banaantje, wat aardbeien of een kommetje soep.

Dat gewicht zit er zodra ik weer normaal kan eten natuurlijk weer meteen aan. Vroeger was ik dan heel teleurgesteld en was de toon voor de dag gelijk gezet. Ik was kwaad op mezelf dat ik me niet gewoon kon inhouden. Dat ik meteen weer ‘zoveel’ ging eten 🙄…

 

Zo veel… 3 maaltijden altijd rond de 1850 calorieën… nog steeds verre van overdreven… Maar ik wilde net zo zijn als filmsterren, en modellen (insta chicks en fitmodels) die zijn zo slank en leven toch ook op een halve salade? Als ik nou mezelf ook ging uithongeren, zou ik dan een normaal lijf krijgen? Eentje zonder lipoedeem? Slanke benen? Dunne enkels?

 

Inmiddels sta ik niet meer dagelijks op de weegschaal. En gelukkig is ook de tijd dat ik alleen zag wat ik niet heb of wat ik ‘slecht’ doe ook voorbij. Ik zit niet meer in het negatieve maar koester juist wat ik wel heb!

 

Deze benen hebben me gebracht waar ik nu ben! Ik heb een prachtige praktijk gespecialiseerd in lipoedeem. Daarin help ik dagelijks de mooiste dames naar meer zelfvertrouwen en een pijnvrij lijf! Dat vind ik geweldig om te mogen doen én daar ben ik enorm trots op.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Mijn Visie als Lipoedeem Coach

Mijn ‘visie’ is om samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lees meer over mijn Visie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en