Naast vitaminen zijn ook mineralen belangrijke voedingsstoffen

Een aantal jaren terug ben ik verschillende opleidingen gaan doen om meer te weten te komen over de werking van mineralen. Mineralen zijn, net als vitamines, voedingsstoffen die in kleine hoeveelheden voorkomen in eten en drinken. Ze zijn nodig voor een goede gezondheid en normale groei en ontwikkeling.

Sinds ik mineralen gebruik voel ik dat ik beter in balans 🤸 ben. Mijn haar is dikker en het grijs worden is gestopt. Het vocht in mijn benen voert beter af en mijn huid is mooier en strakker geworden. Ik straal weer!

 

Gewassen die op een voedingsrijke bodem groeien zijn rijk aan mineralen, vitaminen en andere voedingsstoffen. Echter door eenzijdige landbouw, het gebruik van synthetische meststoffen en moderne productieprocessen, kan de voedingsbodem uitgeput raken met als mogelijk gevolg dat de gewassen die op een dergelijke bodem groeien minder voedingsstoffen bevatten. Om er zeker van te zijn om de dagelijkse behoefte aan deze essentiële stoffen binnen te krijgen, kan men de voeding aanvullen met supplementen. Een gezonde levensstijl is en blijft echter belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige gezonde voeding 🥭 waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

 

In mijn praktijk verkoop en adviseer ik de producten van Eidon® Ionic Minerals. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze worden in Amerika onder strikte kwaliteitscontrole vervaardigd en onafhankelijk getest op zware metalen. De ionische elementaire mineralen zijn direct biologisch beschikbaar voor opname. Het assortiment van Eidon® bevat geen toegevoegde conserveringsmiddelen of andere ongewenste stoffen bevatten. De Eidon® producten bestaan enkel uit zuivere ionische elementaire mineralen omhuld door water 💦

 

Deze hoogwaardige kwaliteit is voor mij enorm belangrijk wanneer ik advies uitbreng naar mijn cliënten. DM mij voor specifieke informatie over mineralen, of vraag ernaar tijdens je behandeling.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Mijn Visie als Lipoedeem Coach

Mijn ‘visie’ is om samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lees meer over mijn Visie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en