Wat doen Quadrivas therapeuten?

De Quadrivas Therapie is een manuele therapie uit Vietnam die met behulp van intensieve, diepe schraap- en aanhaaktechnieken het zelfhelend vermogen van jouw lichaam activeert. Quadrivas therapeuten voeren deze therapie uit.

De speciale techniek die een lipoedeem therapeut gebruikt

 

De unieke massagetechnieken van de Quadrivas therapie bieden een oplossing voor specifieke vasculaire (bloedvaten) en adipose (overtollig vet) aandoeningen die vooral vrouwen treffen. Quadrivas Therapie is onder andere zeer effectief gebleken bij vrouwen die te maken hebben met de vaak zeer pijnlijke aandoening lipoedeem.

 

De Quadrivas Therapie activeert de micro- en macrocirculatie, waardoor onze weefsels weer doorbloed raken. De activatie van onder andere het bloedvaten- en lymfstelsel zorgt dat het lichaam afvalstoffen en overtollig vet opruimt. De therapie die de Quadrivas therapeuten doen, spreekt je lichaamseigen kracht aan, zodat het lichaam zijn normale functioneren weer op kan pakken. Jouw lichaam komt zo weer in goede conditie en krijgt haar oorspronkelijke vormen terug.

 

Het effect van de massagetechnieken van de Quadrivas therapeuten

Door de Quadrivas Therapie is jouw eigen lichaam in staat de diverse klachten, die vaak al voor langere tijd spelen en zijn ontstaan door een slecht vatenstelsel, te laten herstellen. Het is een innovatieve manuele therapie die vooral medisch, maar ook cosmetisch toepasbaar is. De therapie werkt genezend, heeft een afslankend effect en werkt ook bloeddrukverlagend. Quadrivas therapeuten zetten de Quadrivas Therapie in bij zeer verschillende aandoeningen, maar over het algemeen behandel ik voornamelijk vrouwen die last hebben van lipoedeem, vasculaire insufficiëntie en overgewicht.

Contact opnemen

Ervaringsdeskundige en sinds 2017 werkzaam als Quadrivas Therapeut

Vanaf jongs af aan had ik al door dat mijn benen anders waren dan die van mijn vriendinnetjes. Ze waren dikker, ondanks dat ik veel bewoog en gezond at. Als puber en toen ik op kamers ging wonen, had ik nog niet zo veel last van mijn benen. Toch liet ik liet ze niet volledig zien; ik droeg buitenhuis altijd lange broeken met open schoenen of rokjes met hakken die mijn enkels verstopten.

Toen ik ging settelen, wilde ik mijn benen aanpakken. De dokter gaf me allerlei adviezen:

• De benen omhoog
• Minder zout eten
• Plaspillen gebruiken

Maar niets van dit hielp. Ik kwam ieder jaar makkelijk zo’n 3 kilo aan, zonder verandering in mijn voeding of beweging. Het werd erger toen ik zwanger werd. Mijn huid werd minder mooi, ik kreeg zadeltassen en had pijnlijke benen en knieën. Toen ik voor een blessure bij de fysio kwam, vroeg hij naar mijn benen. Hij vermoedde dat ik lipoedeem of lymfoedeem had. Alles viel op z’n plek.

Na de ontdekking dat ik lipoedeem had, kreeg ik steunkousen en lymfedrainage voorgeschreven. Het kostte veel tijd, maar ik zag geen resultaat. Dus googelde ik weer verder en ontdekte ik Quadrivas Therapie. Na mijn eerste afspraak voelde ik al dat dit het antwoord voor mijn lipoedeem klachten was. Dus heb ik me na mijn eerste behandeling ingeschreven voor de opleiding tot Quadrivas therapeut. En sinds 2017 ben ik Quadrivas therapeut met eigen praktijk.

 

Onze missie als Quadrivas therapeuten

Tegenwoordig werk ik niet alleen als Quadrivas therapeut, ook Chayenne werkt sinds 2022 in onze praktijk. Net als ik heeft ze zelf ervaring met lipoedeem en een enorme motivatie om andere vrouwen te helpen.

Wij kijken verder dan het behandelen van het lipoedeem zelf. Uiteraard speelt Quadrivas therapy een grote rol. Maar ik zie een groter plaatje dan dat: ik vlieg lipoedeem breed aan, zodat je pijnvrij leeft. Samen met jou gaan we aan de slag met een combinatie van voeding, eventuele suppletie, zelfliefde, beweging en de Quadrivas therapie. Happy, Healthy, Beautiful is ons motto. Zorgen dat jij goed in je vel zit, lief bent voor jezelf en dat lipoedeem niet langer jouw dagelijkse leven beheerst!

Contact opnemen

Mijn Visie als Lipoedeem Coach

Mijn ‘visie’ is om samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lees meer over mijn Visie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en