Vrouwencirkels voor vrouwen met lipoedeem

Delen is Helen! Dat is eigenlijk zo kort mogelijk samengevat waarom ik ga starten met de zogenaamde ‘vrouwencirkels’ 🤝. Het woord vrouwencirkels klinkt voor sommige van jullie misschien wat zweverig maar dat is helemaal niet nodig.

Het betekent gewoon ‘het samenkomen van een groep vrouwen’. Vrouwen die (in dit geval) hun verhaal met lipoedeem gaan delen met elkaar. Of niet, want dat mag natuurlijk ook gewoon!

 

Ik heb zelf door de afgelopen jaren als Quadrivas therapeut gemerkt dat ik het fijn vind om te delen met andere vrouwen die lipoedeem hebben. Iedere vrouw met lipoedeem ervaart het anders, heeft een ander verhaal. Maar we hebben ook allemaal ervaringen die overlappen, dingetjes die zo herkenbaar zijn. En het delen van die ervaringen kan heel bevrijdend werken. Soms lucht het op. En soms is het een ‘aha’ moment en leer je van de ander.

 

We hebben het vaak over de fysieke symptomen van lipoedeem. Maar leven met lipoedeem geeft ook vaak psychische klachten. Je ego krijgt een deuk. Of je ontwikkelt misschien zelfs angsten, depressie of een hele ongezonde relatie met voeding. Mede daarom vind ik het zo belangrijk om dit te doen. Om niet alleen bezig te zijn met het fysieke, maar ook met het mentale. Vele vrouwen met lipoedeem voelen zich alleen in hun strijd, maar vergeet niet dat ruim 10% van alle vrouwen er last van heeft! Je bent dus zeker niet alleen.

 

Mijn doel is dus om samen met andere elkaar te ondersteunen. Om samen te helen. Maar zeker ook om samen te groeien! Zelfliefde én Zelfontwikkeling staan centraal in deze bijeenkomsten. Ik ga beginnen met het stukje ‘helen’ en zal naarmate we er onze weg in vinden ook andere vrouwen gaan uitnodigen om ons allemaal te helpen met een stukje zelfontwikkeling. Door workshops te integreren over o.a. voeding 🥑, beweging 🧘‍♀️ en mindset 🧠.

 

Allemaal hele leuke en interessante onderwerpen dus, die jou en mij gaan helpen om een betere versie van onszelf te worden!

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Mijn Visie als Lipoedeem Coach

Mijn ‘visie’ is om samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lees meer over mijn Visie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en