icoone® LaserMed bindweefselmassage voor lichaam en gezicht

Een 100% pijnloze bindweefselmassage

Een gerichte combinatie van verschillende behandelprogramma’s voor cellulite vermindering, aanpak van vetophopingen, anti-aging, verbetering van de bloedcirculatie, huidversteviging, liften van gezicht of decolleté en contourverbetering.

De unieke kenmerken van de De icoone® LaserMed

Check icon

Volledig pijnloos

Op maat gemaakt, pijnloze en veilige behandelingen voor langdurig resultaat

Check icon

Alle huidtypes

Voor alle huidtypen geschikt, zelfs voor de meest verslapte huid

Check icon

Gevoelige gebieden

Ook geschikt voor de meest gevoelige probleemgebieden zoals de oogleden, hals, decolleté, binnenkant armen en benen, knieën en enkels

Check icon

Dagelijks inzetbaar

De behandeling kan iedere dag worden ingezet zonder bijwerkingen of herstelperiode

Ontworpen om zelfs de meest moeilijke huidproblemen, pijnloos
& effectief te behandelen

De ultieme technologie in mechanische bindweefselmassage voor lichaam en gezicht

De veiligste behandeling voor gezicht en lichaam

Als enige apparaat is de icoone® uitgevoerd met de innovatieve, gepatenteerde Roboderm® technologie. Deze technologie is ontwikkeld na jarenlang onderzoek naar het bindweefsel. Met 21.600 microstimulaties per minuut wordt het bindweefsel gestimuleerd.

Het bindweefsel, ook wel de fascia, staat helemaal met elkaar in verbinding. Dit loopt ook langs organen, pezen, spieren etc. Waardoor we dus ook in de diepte problemen aan kunnen pakken. Het heeft een drainerend effect, net als dat het de bloedcirculatie en aan- en afvoer van afvalstoffen verbetert. Verder zorgt het voor een betere elasticiteit, kan het verklevingen aanpakken en zorgt het voor minder complicaties.

Het mooie aan icoone® laser is dat deze behandeltechniek heel breed inzetbaar is, zowel cosmetisch als medisch. Zo kan icoone® dagelijks worden ingezet zonder herstelperiode of na-effect bij medische problemen, zoals lipoedeem, wondherstel en littekentherapie.

En ook voor het behandelen van cosmetische indicaties, zoals rimpels en huidverstrakking. Na de eerste behandeling voel en zie je het verschil al. Voor mijn cliënten die kampen met lipoedeem of lymfoedeem klachten werkt icoone® drainerend, waardoor het lymfestelsel wordt geactiveerd en het vocht beter wordt afgevoerd. Het werkt daarnaast ook op de vetcellen.

Je merkt na één behandeling al verlichting als je een pijnlijk gevoel aan je benen of voeten hebt.

Maak nu kennis met de icoone® in onze praktijk in Nuenen

En ervaar zelf deze volledig pijnloze bindweefselmassage voor cellulite vermindering, aanpak van vetophopingen, anti-aging, verbetering van de bloedcirculatie, huidversteviging, liften van gezicht of decolleté of contourverbetering.

Prijs voor 40 min. Nu voor slechts:
€87

Rachel is het stralende gezicht achter Lipedema Coach

Rachel werkt samen met haar team als Quadrivas therapeut en Lifestyle Coach. Ze richt zich met name op vrouwen met lipoedeem; een aandoening waar ruim 10% van alle vrouwen, waaronder Rachel zelf, last van heeft. Rachel is naast therapeut dus ook ervaringsdeskundige en zet zich mede daarom met volle overgave in om vrouwen die last hebben van deze belemmerende ziekte te helpen naar een pijnvrij en gelukkig leven.

Aan de hand van de ervaring die Rachel door de jaren heeft opgedaan als lipoedeem patiënt en therapeut, heeft zij een geheel eigen visie ontwikkeld omtrent de aanpak van lipoedeem. Alles wat bijdraagt aan een optimale gezondheid, zowel fysiek als mentaal, wordt ingezet in haar behandeltrajecten.

Ontworpen om zelfs de meest moeilijke huidproblemen, pijnloos
& effectief te behandelen

De ultieme technologie in mechanische bindweefselmassage voor lichaam en gezicht