Hét kookboek voor vrouwen met lipoedeem

Omdat gezonde plantaardige voeding de sleutel is naar jouw mooiste benen

Het is voor vrouwen met lipoedeem ontzettend belangrijk om het lichaam optimaal te ondersteunen. Een lichaam met lipoedeem heeft namelijk veel last van laaggradige ontstekingen en moeite met het verbranden van vet. Ik kies daarom specifiek voor een plantaardig eetpatroon met minder vet, minder ontstekingen en meer energie voor herstel.

Waarom de juiste voeding essentieel is voor vrouwen met lipoedeem:

Check icon

Minder ontstekingen dus minder pijn

Door te kiezen voor gezonde plantaardige voeding voorkom je onnodige ontstekingsreacties in het lichaam zoals we die krijgen van dierlijke producten. Ontstekingen heeft een lichaam met lipoedeem tenslotte al genoeg.

Check icon

Beter herstellen

Door te kiezen voor verse groenten en vers fruit - het liefste biologisch - krijgt het lichaam de optimale voeding voor herstel. Lipoedeem vraagt veel van ons lichaam, dus is het heel belangrijk om er goed voor te zorgen

Check icon

Minder vet opslaan

Vrouwen met lipoedeem hebben moeite met vetverbranding. Daarom zijn de recepten in mijn boek laag in vetten en halen we de energie uit de koolhydraten (glucose) die we o.a. vinden in heerlijk vers fruit.

Check icon

Meer energie en beter in je vel

Een eetpatroon met een overvloed aan fruit geeft je niet alleen fysiek de energie die je nodig hebt om met deze belemmerende ziekte om te gaan, maar ook om je mentaal optimaal te ondersteunen.

Wanneer jouw lichaam permanent in gevecht is met lipoedeem, moet jij er extra goed voor zorgen!

Zo heb je minder last van ontstekingen en eet je minder vet, waardoor jouw lichaam beter geneest en jij veel meer energie hebt.

Waarom een kookboek speciaal voor vrouwen met lipoedeem?

Het is mijn missie om vrouwen te helpen die, net als ik, last hebben van deze belemmerende ziekte. Tijdens mijn jaren als Quadrivas therapeut heb ik een duidelijke visie ontwikkeld wat betreft mijn aanpak van lipoedeem, waarin voeding een essentiele rol speelt. Ieder lichaam, maar zeker een lichaam met lipoedeem, is er bij gebaat om gezonde en voedzame voeding tot zich te nemen. Dit is voeding waar ons lichaam voor gemaakt is, met hoofdzakelijk pure (onbewerkte) en bij voorkeur biologische plantaardige producten als groenten en fruit. Deze voeding geeft energie, verbetert herstel, werkt ontstekingremmend, helpt bij depressie en nog veel meer. Plantaardige voeding heeft dus een genezende werking.

Gezonde voeding is van groot belang voor een lichaam met lipoedeem

Het immuumsysteem wordt constant getriggerd om, tevergeefs, de vetophopingen op te lossen die door lipoedeem ontstaan. Hierdoor hebben vrouwen met lipoedeem permanent last van (vaak enorm pijnlijke) laaggradige ontstekingen. Het is dus belangrijk om een eetpatroon te hanteren dat hierop inspeelt.

Ik adviseer daarom een plantaardig eetpatroon dat ontstekingsremmend werkt. Dit is in tegenstelling tot dierlijke producten, die juist ontstekingsreacties in ons lichaam oproepen. Daarnaast ligt de focus op fruit. Véél fruit. Het is namelijk rijk aan koolhydraten (waar elke cel in ons lichaam op werkt) en laag in vet (wat vrouwen met lipoedeem slecht verbranden). Zo krijgt jouw lichaam de voeding die het nodig heeft!

De juiste energie door de juiste voeding!

Een plantaardig eetpatroon is de sleutel naar jouw mooiste benen

Mijn eerste kookboek voor vrouwen met lipoedeem bevat 21 heerlijke plantaardige recepten voor het ontbijt, de lunch en het avondeten. Dit zijn makkelijke recepten die rijk zijn aan alles wat jij nodig hebt om vol energie te gaan knallen! Precies zoals je verdient.

Begin vandaag nog Nu voor slechts:
€24.90

Rachel is het stralende gezicht achter Lipedema Coach

Rachel werkt samen met haar team als Quadrivas therapeut en Lifestyle Coach. Ze richt zich met name op vrouwen met lipoedeem; een aandoening waar ruim 10% van alle vrouwen, waaronder Rachel zelf, last van heeft. Rachel is naast therapeut dus ook ervaringsdeskundige en zet zich mede daarom met volle overgave in om vrouwen die last hebben van deze belemmerende ziekte te helpen naar een pijnvrij en gelukkig leven.

Aan de hand van de ervaring die Rachel door de jaren heeft opgedaan als lipoedeem patiënt en therapeut, heeft zij een geheel eigen visie ontwikkeld omtrent de aanpak van lipoedeem. Alles wat bijdraagt aan een optimale gezondheid, zowel fysiek als mentaal, wordt ingezet in haar behandeltrajecten.

Louisa

4 months into this way of eating now and I feel great. My energy level is high and have had no infections in my body. My skin is clear, soft and last but not least have lost 10 kg!

Doortje

Ruim 6 weken bezig met een eetplan van Rachel en mijn dietist ziet mijn diabetes-2 aanzienlijk vooruit gaan waar ik heel blij mee ben!

Sarah

Wat een plezier zo eten! Mijn zoet behoefte is volledig verdwenen, ik eet wanneer ik honger heb, ik tel geen calorieën meer wat mij erg veel rust geeft. Ik voel me energiek en zit heerlijk in mijn vel!

Wanneer jouw lichaam permanent in gevecht is met lipoedeem, moet jij er extra goed voor zorgen!

Zo heb je minder last van ontstekingen en eet je minder vet, waardoor jouw lichaam beter geneest en jij veel meer energie hebt.