Een team met het hart op de juiste plek!

Super trots ben ik op dit kleine maar enthousiaste en betrokken team. Een nieuwsgierig en creatief team ook, met een enorme drive om zich te blijven ontwikkelen en te blijven groeien. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst ons gaat brengen.

Als ik het team in één woord zou moeten vangen dan zou dat ‘ervaringsdeskundigen’ zijn. Stuk voor stuk spreken wij uit eigen ervaring wanneer we cliënten begeleiding op het gebied van lipoedeem of lifestyle. Ieder van ons ‘Walk’s the Walk’ zou je kunnen zeggen. Dit voedt ook onze drive om mensen te willen helpen naar een pijnvrij, gezond en energiek leven. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen, om altijd te blijven leren en blijven ontdekken. En op dit pad nemen wij jullie mee. Want uiteindelijk doen we het samen!

Rachel

Lipoedeem Coach - Eigenaar

In 2017 opende ik mijn praktijk en ben ik van start gegaan als Quadrivas Therapeut. Mijn leven met lipoedeem maakte mij vastbesloten om zoveel mogelijk vrouwen te helpen met deze belemmerende aandoening. Mijn visie om dit zo breed mogelijk aan te pakken was de fundering voor mijn huidige rol als lipoedeem coach. Nu, vijf jaar verder, is mijn visie en praktijk gegroeid en zet ik samen met mijn team alles in om vrouwen hun vertrouwen en zelfliefde terug te geven.

In 2019 starte ik als Quadrivas Therapeut. Ik voelde vanuit mijn eigen ervaring met lipoedeem een grote drive om andere vrouwen te gaan helpen. De holistische visie van Rachel op de aanpak van lipoedeem, geeft mij als lipoedeem coach nieuwe inzichten en voedt de drive om mij verder te verdiepen in dit dankbare beroep. Ik kijk met heel veel nieuwsgierigheid uit naar wat we samen allemaal gaan doen in de (nabije) toekomst.

Als mede-eigenaar is mijn focus om te helpen een fundament te leggen waarop ons bedrijf kan groeien en bloeien. Doormiddel van mijn uitgebreide ervaring in de creatieve industrie help ik onze missie te visualiseren om zoveel mogelijk vrouwen met lipoedeem te ondersteunen. Zodat deze belemmerende ziekte niet langer hun leven beheerst.

Mijn Visie als Lipoedeem Coach

Mijn ‘visie’ is om samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lees meer over mijn Visie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en