Een team met het hart op de juiste plek!

Super trots ben ik op dit kleine maar enthousiaste en betrokken team. Een nieuwsgierig en creatief team ook, met een enorme drive om zich te blijven ontwikkelen en te blijven groeien. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst ons gaat brengen.

Als ik het team in één woord zou moeten vangen dan zou dat ‘ervaringsdeskundigen’ zijn. Stuk voor stuk spreken wij uit eigen ervaring wanneer we cliënten begeleiding op het gebied van lipoedeem of lifestyle. Ieder van ons ‘Walk’s the Walk’ zou je kunnen zeggen. Dit voedt ook onze drive om mensen te willen helpen naar een pijnvrij, gezond en energiek leven. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen, om altijd te blijven leren en blijven ontdekken. En op dit pad nemen wij jullie mee. Want uiteindelijk doen we het samen!

In 2017 opende ik mijn praktijk en ben ik van start gegaan als Quadrivas Therapeut. Mijn leven met lipoedeem maakte mij vastbesloten om zoveel mogelijk vrouwen te helpen met deze belemmerende aandoening. Mijn visie om dit zo breed mogelijk aan te pakken was de fundering voor mijn huidige rol als lipoedeem coach. Nu, vijf jaar verder, is mijn visie en praktijk gegroeid en zet ik samen met mijn team alles in om vrouwen hun vertrouwen en zelfliefde terug te geven.

In 2019 starte ik als Quadrivas Therapeut. Ik voelde vanuit mijn eigen ervaring met lipoedeem een grote drive om andere vrouwen te gaan helpen. De holistische visie van Rachel op de aanpak van lipoedeem, geeft mij als lipoedeem coach nieuwe inzichten en voedt de drive om mij verder te verdiepen in dit dankbare beroep. Ik kijk met heel veel nieuwsgierigheid uit naar wat we samen allemaal gaan doen in de (nabije) toekomst.

Sinds 2022 ken ik Rachel omdat zij mij behandeld voor mijn lipoedeem. Ik heb me altijd enorm op m'n gemak gevoeld op de behandeltafel van Rachel. Dus toen het tijdens een van de vele gesprekken te spraken kwam dat er ruimte was voor een icoone® specialist heb ik deze kans met twee handen aangepakt. Vanuit mijn achtergrond in beauty, gecombineerd met mijn persoonlijke ervaring als lipoedeem patiënt, is dit een geweldige nieuwe uitdaging voor mij. Ik heb er dus ook enorm veel zin in om veel van Rachel te leren. En vooral om heel veel vrouwen net als mij te gaan helpen.

Eddie

Chief office support

Als ervaren vormgever vertaal ik met veel enthousiasme de unieke visie die Rachel heeft over lipoedeem en de aanpak daarvan, naar een heel divers en kleurrijk communicatie pakket. Daarnaast ondersteun ik in het dagelijkse reilen en zeilen van de praktijk.

Mijn Visie als Lipoedeem Coach

Mijn ‘visie’ is om samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lees meer over mijn Visie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en