Happy healthy beautiful

Samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lifestyle coaching gaat verder dan het aanpassen van je voeding en ondersteuning bij meer bewegen. Gewoontes en ingesleten patronen zijn vaak lastig te veranderen. Gewoontegedrag aanpassen is een proces dat aanspraak doet op jouw tijd, motivatie en doorzettingsvermogen.

Tijd, omdat de door de jaren heen ingesleten patronen doorbroken moeten worden en dat vaak niet snel gepiept is.

Motivatie, omdat alleen 100% achter je keuze staan om gedragpatronen te leren aanpassen, resultaat oplevert.  Je moet er echt iets voor willen doen en je bent bereid om energie te steken in jezelf. Om te investeren in jouw gezondheid. Dit leerproces gaat met vallen en opstaan. En dat is niet erg, het hoort erbij. Belangrijk is dat je weer opstaat, iedere keer weer.

Doorzettingsvermogen, om steeds weer op te staan. Om iedere keer een stap dichterbij je doel te komen. Doorzettingvermogen is een essentiële factor in het proces van gedragsverandering.

Mijn Visie als Lipoedeem Coach

Mijn ‘visie’ is om samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lees meer over mijn Visie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en