Happy healthy beautiful

Samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lifestyle coaching gaat verder dan het aanpassen van je voeding en ondersteuning bij meer bewegen. Gewoontes en ingesleten patronen zijn vaak lastig te veranderen. Gewoontegedrag aanpassen is een proces dat aanspraak doet op jouw tijd, motivatie en doorzettingsvermogen.

Tijd, omdat de door de jaren heen ingesleten patronen doorbroken moeten worden en dat vaak niet snel gepiept is.

Motivatie, omdat alleen 100% achter je keuze staan om gedragpatronen te leren aanpassen, resultaat oplevert. Je moet er echt iets voor willen doen en je bent bereid om energie te steken in jezelf. Om te investeren in jouw gezondheid. Dit leerproces gaat met vallen en opstaan. En dat is niet erg, het hoort erbij. Belangrijk is dat je weer opstaat, iedere keer weer.

Doorzettingsvermogen, om steeds weer op te staan. Om iedere keer een stap dichterbij je doel te komen. Doorzettingvermogen is een essentiële factor in het proces van gedragsverandering.

My Vision as a Lipedema Coach

My 'vision' is to work with you on a 'plan-of-action' that makes you feel happy, healthy and beautiful.

Read more about my Vision

Sign up for my newsletter

Stay informed about everything I do as a lipedema coach: my own experiences, healthy food tips, mindset, inspiring workshops, and much more!

"*" indicates required fields

The personal experiences of my clients.

Read the experiences of others
“It really is helping me a lot already!”
  • en
    • nl