Inzet van icoone® behandeling LaserMed bij lipoedeem

Een icoone® behandeling is een perfecte match voor mensen met lipoedeem. Deze mechanische bindweefselmassage doet namelijk geen pijn en is juist wel heel effectief! Na de behandelingen voel je direct verlichting van de benen en er ontstaan geen blauwe plekken.

Lipoedeem is een aandoening die mensen vaak verwarren met lymfoedeem. Bij lipoedeem is het vetweefsel ongelijk verdeeld over het lichaam. Er kunnen plaatselijke vetophopingen ontstaan op verschillende plekken op het lichaam, zoals op de heupen, onderbenen, binnenkant van de knieën, dijen en de binnenkant van de armen. Mensen met lipoedeem hebben vrijwel altijd pijnklachten, iets wat mensen met lymfoedeem niet hebben. Zo is bijvoorbeeld de huid van bepaalde delen van het lichaam gevoelig, waardoor een aanraking met de huid meestal pijnlijk aanvoelt. Wanneer je lipoedeem hebt, kunnen je benen koud aanvoelen en ze raken snel vermoeid. Andere veelgehoorde klachten bij lipoedeem: snelle overbelasting en vermoeidheid.

 

De icoone® LaserMed is een combinatie van LED, Laser en de gepatenteerde Roboderm® technologie. Deze combinatie van technologieën maakt de icoone® een innovatief systeem. Het werkt intens op elke millimeter van de huid, met respect voor de huid. Voor de behandeling en ondersteuning bij lipoedeem werkt de icoone® erg goed. Een icoone® behandeling stimuleert op een natuurlijke, pijnloze en respectvolle manier de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en de fibroblasten. Hierbij wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat ervoor zorgt dat een behandeling met icoone® de genezing van lymfe- en vasculaire aandoeningen ondersteunt. Het gevolg van een behandeling met de icoone laser: het vermindert effectief vetophoping en kan ook op de binnenkant van armen en benen ingezet worden. Zonder dat je hiervan pijn ervaart!

Contact opnemen

Icoone® behandeling dankzij de Roboderm® technologie

Als enige apparaat is de icoone® uitgevoerd met de innovatieve, gepatenteerde Roboderm® technologie. Deze technologie is ontwikkeld na jarenlang onderzoek naar het bindweefsel. Met 21.600 microstimulaties per minuut wordt het bindweefsel gestimuleerd. Het bindweefsel, ook wel de fascia, staat helemaal met elkaar in verbinding. Dit loopt ook langs organen, pezen, spieren etc. Waardoor we dus ook in de diepte problemen aan kunnen pakken. Het heeft een drainerend effect, net als dat het de bloedcirculatie en aan- en afvoer van afvalstoffen verbetert. Verder zorgt het voor een betere elasticiteit, kan het verklevingen aanpakken en zorgt het voor minder complicaties.

Icoone® behandeling voor verschillende gezondheidsproblemen

De icoone® behandeling pas ik niet alleen toe tijdens de behandeling van lipoedeem. Het is bij meerdere aandoeningen toe te passen.

Littekens
Precieze en pijnloze behandelingen voor het herstel en verbeteren van littekens. Geschikt voor alle zones van het lichaam en gezicht, zelfs voor de kleinste gebieden.

Voor en na chirurgie
Voor: icoone® draineert en verzacht het weefsel ter voorbereiding op chirurgische ingrepen.
Na: het versnelt het wondgenezingsproces en verbetert het resultaat.

Lipoedeem, lymfoedeem en veneuze insufficiëntie
Verbeteren van de bloedcirculatie, lymfeafvloed en zuurstoftoevoer voor het verminderen van oedeem om directe en langdurige verlichting te bieden.

Fibromyalgie, spierpijn en spierspanningen
Pijnverlichting dankzij stimulatie van het spierweefsel. De kwaliteit van leven en mobiliteit verbeteren al meteen na de eerste behandeling.

Cellulite
Behandeling met icoone® verbetert de structuur, vitaliteit en elasticiteit van het weefsel. Ook stimuleert het de lymfeafvloed, waardoor oedeemvorming vermindert. De LED en LASER toepassing bevorderen het resultaat.

Ook cosmetische behandelingen mogelijk met de icoone® LaserMed

Voor het lichaam en het gezicht is de mechanische bindweefselmassage behandeling met icoone® ook cosmetisch in te zetten. Het is een van de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassages dat ontwikkeld is op basis van nieuwe inzichten over onze huid. Een behandeling van de meest kwetsbare en gevoelige zones, zoals de binnenkant van je benen, armen en hals kunnen zonder pijn behandeld of verbeterd worden.

Het mooie aan icoone® laser is dat deze behandeltechniek heel breed inzetbaar is, zowel cosmetisch als medisch. Zo kan icoone® dagelijks worden ingezet zonder herstelperiode of na-effect bij medische problemen, zoals lipoedeem, wondherstel en littekentherapie. En ook voor het behandelen van cosmetische indicaties, zoals rimpels en huidverstrakking. Na de eerste behandeling voel en zie je het verschil al. Voor mijn cliënten die kampen met lipoedeem of lymfoedeem klachten werkt icoone® drainerend, waardoor het lymfestelsel wordt geactiveerd en het vocht beter wordt afgevoerd. Het werkt daarnaast ook op de vetcellen. Je merkt na één behandeling met de icoone al verlichting als je een pijnlijk gevoel aan je benen of voeten hebt.

 

Wanneer pas ik de behandeling voor lipoedeem toe?

De icoone® laser behandeling is pijnloos. Dit is de reden waarom we icoone® LaserMed inzetten als je al te veel pijn ervaart. Met deze behandeling bereid ik je voor op de intensieve Quadrivas behandeling. Maar ook als je meer dan 115 kilo weegt, passen we icoone Laser Med toe. Bij dit gewicht of een hoger gewicht is het namelijk moeilijk om als therapeut fysiek bij het probleem te komen. Als dit het geval is, is het belangrijk dat je ook gaat afvallen, zodat we na loop van tijd kunnen overstappen op de Quadrivas therapie. Ook bij het afvalproces bieden we begeleiding. We kijken kritisch naar je eetpatroon, want voeding is een belangrijke pijler bij het behandelen van lipoedeem.

 

Hoe vaak moet je een behandeling ondergaan?

Elk lichaam is anders. Dus hoeveel icoone® behandelingen je nodig hebt, hangt van jouw lichaam en situatie af. Je merkt wel al na de eerste behandeling verlichting. Tijdens je eerste afspraak van ruim 2 uur neem ik alle tijd voor jou. Zo kun je rustig jouw verhaal vertellen, je klachten bespreken en breng ik de staat van jouw lichaam in kaart. Dankzij een behandeling kan ik je ‘lezen’ en aan de hand hiervan stel ik een kuur op voor de icoone laser behandeling. Je vind de icoone behandeling prijs op de pagina met Prijzen.

 

Icoone® resultaten

Onze klanten zijn enthousiast over de icoone® behandeling. Zo vinden velen het prettig dat de behandeling pijnloos is. Dit is iets wat sommige vrouwen niet hadden verwacht. Daarnaast houden ze na de behandelingen minder vocht vast, krijgen ze slankere benen en een slankere buik. Kijk voor alle icoone resultaten en icoone ervaringen op de pagina ervaringen. Op onze Instagrampagina zie je ook de icoone behandeling voor en na resultaten.

Contact opnemen

Mijn Visie als Lipoedeem Coach

Mijn ‘visie’ is om samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lees meer over mijn Visie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en