Raadpleeg een expert over lipoedeem.

Wil je eindelijk duidelijkheid?
Boek vandaag nog je adviesgesprek.

Heb je je afgevraagd wat er mis is met je benen? Vraag je je af of je misschien Lipoedeem hebt? Of heb je al de diagnose 'Lipoedeem' gekregen en heb je nu een miljoen vragen? Aangezien ik zowel een Lipoedeem Coach ben als een vrouw met Lipoedeem, begrijp ik echt wat je doormaakt. Met mijn uitgebreide ervaring kan ik je helpen met je vragen over Lipoedeem.

Check icon

Ervarings Deskundige

Net als jij heb ik last van Lipoedeem. Dus ik weet uit eigen ervaring hoe die strijd voelt. Hetzelfde geldt voor de vrouwen in mijn team.

Check icon

Holistic Lipedema Method

Binnen onze unieke methode combineren wij gespecialiseerde massage technieken samen met lifestyle coaching voor een duurzaam resultaat.

Check icon

Ervaren Lipoedeem Coach

In de jaren dat mijn praktijk bestaat heb ik honderden vrouwen mogen bijstaan en succesvol behandelen voor hun lipoedeem.

Check icon

Onvermoeibaar

Ik ben onvermoeibaar in mijn missie om vrouwen met lipoedeem te helpen. Ik heb gezworen om lipoedeem nooit mijn leven te laten domineren. In plaats daarvan ben ik dankbaar voor wat het me bracht.

Niet begrepen worden of erger nog, verkeerd gediagnosticeerd worden, kan leiden tot ernstige mentale problemen.

Ik herinner me dat ik hier op jonge leeftijd doorheen ging. Ik zou alles hebben gegeven om iemand te hebben die begreep wat ik doormaakte!

Het gevoel hebben dat niemand begrijpt wat je doormaakt!

Ik herinner me nog goed dat ik als tiener me afvroeg waarom mijn benen er zo anders uitzagen dan die van mijn vriendinnen. Jarenlang wuifde ik dat weg als ‘ik hou gewoon te veel van lekker eten’. Ook mijn huisarts kon niet helpen; “Niets om je zorgen over te maken. Minder zout en geef je benen af en toe rust.” Maar dat loste niets op. Elk jaar werd het een beetje erger en diëten en (extra) sporten deden niets voor mijn benen.

Na mijn eerste zwangerschap was mijn lichaam helemaal uit verhouding en begonnen mijn benen ook veel pijn te doen. Maar niemand kon me verder helpen. Ik voelde me echt van het kastje naar de muur gestuurd… Het voelde alsof niemand begreep wat ik doormaakte…

Vraag me alles

Het heeft meer dan 25 jaar geduurd voordat iemand me eindelijk diagnoseerde met lipoedeem. Jaren en jaren van onbegrip en verkeerde diagnoses. Tientallen jaren waarin ik worstelde met de frustraties van geen controle hebben over mijn lichaam. En al die zogenaamd goedbedoelde adviezen van familie en vrienden. Of erger nog, harde opmerkingen van vreemden. Dit heeft een flinke deuk in mijn zelfvertrouwen als tiener veroorzaakt, die ik nog steeds voel vandaag de dag!

En daarom doe ik wat ik doe. Daarom is het mijn missie om vrouwen te helpen die lijden aan lipoedeem. Waarom ik het zo belangrijk vind om de juiste informatie te verspreiden voor jonge meisjes die dezelfde strijd doormaken als ik destijds. Dus als je vragen hebt over lipoedeem (ongeacht of je bent gediagnosticeerd of niet), kun je ze stellen tijdens mijn consult gesprekken.

Praten met iemand die weet wat jij dagelijks doormaakt

Laat me je helpen wat duidelijkheid te krijgen. Ik help je de antwoorden te vinden waar je wanhopig naar op zoek bent, zodat je concreet stappen kunt gaan zetten naar herstel.

Je mag me alles vragen Nu voor slechts:
€75

Over Rachel

Rachel is het stralende gezicht achter Lipedema Coach, waar zij samen met haar team werkt als Lipoedeem Coach. Ze richt zich met name op vrouwen met lipoedeem; een aandoening waar ruim 11% van alle vrouwen, waaronder Rachel zelf, last van heeft. Rachel is naast therapeut dus ook ervaringsdeskundige en zet zich mede daarom met volle overgave in om vrouwen die last hebben van deze belemmerende ziekte te helpen naar een pijnvrij en gelukkig leven.

Aan de hand van de ervaring die Rachel door de jaren heeft opgedaan als lipoedeem patiënt en therapeut, heeft zij een geheel eigen visie ontwikkeld omtrent de aanpak van lipoedeem. Deze ervaring komt samen in de Holistic Lipedema Method. Alles wat bijdraagt aan een optimale gezondheid, zowel fysiek als mentaal, wordt ingezet in haar behandeltrajecten.

M.

Sinds ik ben begonnen met Quadrivas Therapy, merk ik niet alleen dat mijn lichaamsvorm is verbeterd, maar ook dat ik erkenning en acceptatie heb gevonden.

Krista

... dat ze weet wat je doormaakt omdat ze zelf ook Lipoedeem heeft, maakt het gemakkelijker om uit te leggen.

Aubrey

Rachel heeft echt mijn leven veranderd met de behandelingen.

Niet begrepen worden of erger nog, verkeerd gediagnosticeerd worden, kan leiden tot ernstige mentale problemen.

Ik herinner me dat ik hier op jonge leeftijd doorheen ging. Ik zou alles hebben gegeven om iemand te hebben die begreep wat ik doormaakte!