One Day Meal Plan

Eén hele dag super lekker & gezond, plantaardig eten!

Omdat ik zelf de grote impact van gezonde voeding aan-den-lijve heb ondervonden. Wil ik dit graag met jullie delen. Aan de hand van ons 'one day meal plan' geef ik jullie een kijkje in onze keuken. Het is zeker voor mij als vrouw met lipoedeem belangrijk dat het voedsel waarmee ik mijn lijf voed, mij meer energie oplevert dan dat het kost om het te verwerken. En dat het in tegenstelling tot dierlijke producten, geen ontstekingsreacties oproept in mijn lichaam. Omdat vrouwen met lipoedeem daar al genoeg last van hebben. Daarom kies ik voor een 'Whole Food - Plant Based' eetpatroon.

Ervaar zelf de voordelen
van Plantaardige Voeding

Voed jouw lichaam met echte voedzame producten. Met groenten en fruit, zaden, noten en pitten. En met kiemen en kruiden. Zoveel mogelijk biologisch. En help zo jouw lieve lichaam te ondersteunen.

"*" geeft vereiste velden aan

Een plantaardig eetpatroon helpt mij met lipoedeem

Veel voeding in de supermarkt vult wel, maar het voedt ons niet! Daarom kies ik voor een plantaardig eetpatroon. Om zo mijn lichaam dat al zwaar belast wordt door de aandoening lipoedeem, zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Een hele dag super lekker & gezond plantaardig eten!

Met dit GRATIS Meal Plan wil ik jou kennis laten maken met een plantaardig eetpatroon. Je zult meteen merken hoe makkelijk het is om deze gerechten te bereiden. Maar vooral ook hoe lekker ze zijn. En zou je dit doorzetten, dan zul je gaan merken dat deze wijze van eten je veel meer energie geeft. Eén dag is natuurlijk veel te kort om het lange termijn effect echt te ervaren, maar het is wel een hele toegankelijke eerste stap. Om zo stapje voor stapje beter voor jezelf te gaan zorgen.

Ervaar zelf de voordelen
van Plantaardige Voeding

Voed jouw lichaam met echte voedzame producten. Met groenten en fruit, zaden, noten en pitten. En met kiemen en kruiden. Zoveel mogelijk biologisch. En help zo jouw lieve lichaam te ondersteunen.

"*" geeft vereiste velden aan

Lees mijn persoonlijke lipoedeem verhaal

Lees alles over mijn persoonlijke lipoedeem verhaal en hoe ik mijn ervaring gebruik als lipoedeemcoach.

Mijn lipoedeem verhaal

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en