Vind jij gezonder eten ook best lastig?

De eerste stap zetten is vaak het moeilijkste, wij helpen jouw graag hierbij!

Wij horen vaak van onze cliënten dat ze niet goed weten waar ze moeten beginnen wanneer ze gezonder willen gaan eten. En dat is heel begrijpelijk in deze tijd met een overvloed aan informatie. Daarom kan het fijn zijn als iemand je eerst helpt met de basis. Samen kijken waar je op dit moment staat. Een basis voeding advies.

Een 'basis voeding advies' jouw eerste stap naar gezond leven

Check icon

Leer waar je nú staat

Door exact in kaart te brengen hoe het nu gesteld is met je eetpatroon, weet je meteen waar je (vaak ook heel makkelijk) verbeteringen kunt aanbrengen.

Check icon

Stel al je vragen

Je krijgt alle ruimte om ons al je vragen te stellen over voeding, plantaardig eten en over lipoedeem. Maar boven al hoe deze in relatie staan tot elkaar.

Check icon

Tips van ervaringsdeskundigen

We geven je tips die ons ontzettend geholpen hebben. Soms zijn dit hele simpele dingen die je leven veel makkelijker maken. Dit kan gaan over voeding, boodschappen, goede informatieve boeken of podcasts en nog veel meer.

Check icon

Een goede basis

Dit basis voeding advies geeft jouw precies dat; een goede basis. Een solide startpunt om te beginnen op jouw pad naar een gezonder en energiek plantaardig leven

Gezonde voeding is essentieël voor een lichaam met lipoedeem

Wanneer jouw lijf dagelijks moet vechten tegen lipoedeem is het belangrijk dat jij het optimaal ondersteund met de juiste voeding

Ik kies bewust gezond

Ik ga bewust voor gezonde voeding die mijn lichaam voorziet van de juiste vitaminen, mineralen, vezels en bio-actieve stoffen. Ik weet dat mijn lichaam kampt met lipoedeem, dus ik doe er alles aan om lief voor mijn lichaam te zijn en het zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen.

De consumptie van dierlijke producten vraagt veel energie van ons lichaam. Dit is energie die naar mijn mening efficiënter kan worden gebruikt, bijvoorbeeld om te herstellen van een intensieve Quadrivas-behandeling. Ook zijn met name dierlijke producten en bewerkt voedsel rijk aan verzadigd vet en triggeren ontstekingsreacties in ons lichaam. Iets waar vrouwen met lipoedeem al meer dan genoeg last van hebben.

Daarnaast zorgt een eiwitrijk dieet (zoals de meeste dierlijke diëten zijn) voor veel verzuring in het lichaam. Wat kan leiden tot welvaartziekten zoals; hart- en vaatziekten, cellulitis, nierziekte, leverfunctiestoornis, darmkanker en osteoporose. En hoewel we deze levensstijlziekten al tientallen jaren behandelen, blijft hun aantal stijgen. Denk daar even over na…

In tegenstelling tot dergelijke diëten heeft een plantaardig dieet een sterk alkalisch effect en houdt zo onze pH-waarde op een gezond niveau. Ook zonder me te focussen op mijn lipoedeem ervaar ik de voordelen van een plantaardig dieet. Ik voel me energieker, mijn huid voelt beter aan en ik heb een betere stoelgang.

Oh, had ik je al verteld dat het vooral ook heel lekker is?

Vol zelfvertrouwen beginnen aan jouw plantaardige reis

Samen zorgen we dat jij precies weet waar je staat en waar je naartoe wilt. Laat ons jouw helpen om je weg te vinden in de transitie naar een grotendeels of volledig plantaardig eetpatroon. Een eetpatroon wat jouw lichaam met lipoedeem optimaal ondersteund. Rijk aan vitamines, mineralen, vezel en ja zelfs eiwitten. Alles wat jouw lichaam nodig heeft.

Investeer in jouw gezondheid Nu voor slechts:
€225

Rachel is het stralende gezicht achter Lipedema Coach

Rachel werkt samen met haar team als Quadrivas therapeut en Lifestyle Coach. Ze richt zich met name op vrouwen met lipoedeem; een aandoening waar ruim 10% van alle vrouwen, waaronder Rachel zelf, last van heeft. Rachel is naast therapeut dus ook ervaringsdeskundige en zet zich mede daarom met volle overgave in om vrouwen die last hebben van deze belemmerende ziekte te helpen naar een pijnvrij en gelukkig leven.

Aan de hand van de ervaring die Rachel door de jaren heeft opgedaan als lipoedeem patiënt en therapeut, heeft zij een geheel eigen visie ontwikkeld omtrent de aanpak van lipoedeem. Alles wat bijdraagt aan een optimale gezondheid, zowel fysiek als mentaal, wordt ingezet in haar behandeltrajecten.

Sarah

Wat een plezier zo eten! Mijn zoet behoefte is volledig verdwenen, ik eet wanneer ik honger heb, ik tel geen calorieën meer wat mij erg veel rust geeft. Ik voel me energiek en zit heerlijk in mijn vel!

Doortje

Ruim 6 weken bezig met een eetplan van Rachel en mijn dietist ziet mijn diabetes-2 aanzienlijk vooruit gaan waar ik heel blij mee ben!

Louisa

4 months into this way of eating now and I feel great. My energy level is high and have had no infections in my body. My skin is clear, soft and last but not least have lost 10 kg!

Gezonde voeding is essentieël voor een lichaam met lipoedeem

Wanneer jouw lijf dagelijks moet vechten tegen lipoedeem is het belangrijk dat jij het optimaal ondersteund met de juiste voeding