De ervaring van Aubrey

“Rachel heeft mijn leven echt veranderd met de behandelingen.”

Ik kan kort zijn in mijn ervaring met Rachel en de Quadrivas therapie, omdat het gewoon zo duidelijk is: Rachel heeft mijn leven echt veranderd met de behandelingen. Het is ongelooflijk wat het met je doet. Je lichaam wordt van binnen letterlijk schoongemaakt. Het is niet alleen dat je weer een normale vorm in je benen krijgt, dat de pijn weg is en blijft, maar je hele lichaam voelt beter aan, je energielevel is weer zoals het hoort te zijn en uiteindelijk worden ook je spieren door het sporten sterker dan voorheen. Na de eerste behandeling zag ik al direct resultaat. Na een aantal behandelingen wordt je levenskwaliteit gewoonweg veel beter 💪🏼.

Voordat ik met de Quadrivas therapie begon, had ik al vele andere therapieën en oplossingen geprobeerd, maar die gaven nooit een gewenst (en blijvend) resultaat. Dat is met de massages van Rachel wel het geval. En het is eigenlijk heel logisch wat er gebeurt. Als je wil dat iets goed werkt, moet je er goed voor zorgen, het schoon houden en sterk maken. En dat geldt dus ook voor je lichaam. Zorgen dat de basis goed is, en dat hebben de Quadrivas massages mij gebracht. Mijn dank aan Rachel is groot!!

Gr. Aubrey

Lees mijn persoonlijke lipoedeem verhaal

Lees alles over mijn persoonlijke lipoedeem verhaal en hoe ik mijn ervaring gebruik als lipoedeemcoach.

Mijn lipoedeem verhaal

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en