De ervaring van M.

“Sinds ik met Quadrivas Therapie ben begonnen merk ik niet alleen dat mijn vorm is verbeterd, maar dat ik daarnaast ook erkenning en acceptatie heb gevonden.”

Al vanaf de pubertijd merk ik dat mijn bovenlijf niet matcht met mijn onderlijf. Dit werd in de loop der jaren alleen maar erger. Tot er op een gegeven moment 2/3 maten verschil zat tussen de boven en onderkant.

Uiteraard heb ik mijn leefstijl aangepast. Ik eet gezond (zelfs gezonder dan de meeste mensen) en sport zeer regelmatig. Ondanks dat bleven mijn benen fors, mét putjes, pijnlijk en gespannen.

Sinds ik met Quadrivas Therapie ben begonnen merk ik niet alleen dat mijn vorm is verbeterd, maar dat ik daarnaast ook erkenning en acceptatie heb gevonden.

Ik zit nu letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel en zie mijn benen elke keer weer verbeteren. Kom maar op met die zomer! Alle dank aan Rachel!

Liefs,

M x

Lees mijn persoonlijke lipoedeem verhaal

Lees alles over mijn persoonlijke lipoedeem verhaal en hoe ik mijn ervaring gebruik als lipoedeemcoach.

Mijn lipoedeem verhaal

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en