De ervaring van Maayke

“Ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel en ik voel mijn benen na elke behandeling een stukje ‘beter worden’.”

Vanaf kleins af aan ben ik al steviger dan mijn vriendinnen en dan vooral mijn benen. Hier was ik vroeger al heel onzeker over. Mijn moeder zei me altijd die stevige benen zitten gewoon in de familie dat zal je dienen te accepteren. Naarmate ik ouder werd en in mijn pubertijd terecht kwam werd het verschil tussen mijn onder en boven lichaam alleen maar groter. Ik had de meeste tijd last van mijn benen. Ze voelde zwaar aan en ik had snel verzuring bij het lopen, fietsen, traplopen, sporten enz.

Ik dacht dat dat kwam omdat ik ‘’gewoon’’ te zwaar was. Ik vond dat ik mezelf niet mocht aanstellen. Ik heb alle diëten of methodes die er zijn om af te vallen geprobeerd. Elke keer viel ik wel wat af en werd mijn bovenlichaam een beetje smaller maar met mijn benen gebeurde niets. Hier raakte ik een beetje moedeloos van. Ik droeg alleen maar zwarte broeken zelfs als het 35 graden was. Ik schaamde me enorm voor mijn benen.

Via instagram kwam ik bij Quadrivas therapie uit. Toevalligerwijs zat er een praktijk op steenworp afstand van mijn woonplaats. Ongeveer een jaar geleden, na een fijn intakegesprek met Rachel , begon ik aan mijn eerste behandeling. De behandelingen, vooral de eerste paar, zijn niet geheel pijnloos maar het is zeker te doen. Na de eerste behandeling voelde ik al direct verlichting in mijn benen. Ik begon met wekelijkse behandeling en heb dit nu afgebouwd naar 1 behandeling in de 4 weken. De resultaten zijn verbluffend. Ik merkte langzaam dat mijn benen minder snel verzuurde. Beenoefeningen in de sportschool kon ik makkelijker volhouden. Langere stukken wandelen zijn ook geen probleem meer.

Niet alleen fysiek maar ook mentaal heeft het enorm geholpen. Ik durf weer jurkjes en rokje aan en zelfs hogere laarzen pas ik sinds kort. Voor mij hebben de behandelingen, uiteraard in combinatie met gezond eten en genoeg sporten, enorm geholpen. Rachel weet wat ze doet en waar ze over praat, ze begrijpt je omdat ze zelf ervaringsdeskundige is. Ze weet wat goed is voor mijn lichaam. Quadrivas therapie heeft mijn leven een stuk aangenamer gemaakt. Ik zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel en ik voel mijn benen na elke behandeling een stukje ‘’beter worden’’. Het is een investering in je gezondheid, maar dat is het zeker waard.

Mijn Visie als Lipoedeem Coach

Mijn ‘visie’ is om samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lees meer over mijn Visie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en