De ervaring van Rolien

“Het heeft mij meer gebracht dan ik had durven dromen, in combi met het droge warme weer in Spanje wat voor mijn fibromyalgie wonderen doet, heb ik een zo goed als pijnvrij lijf.”

Met de nodige scepsis vorig jaar begonnen aan Quadrivas. Ik had al vanalles geprobeerd, dus of dit zou gaan helpen… Maar goed, eerst zelf ondervinden. Nu kwam het op een moment dat ik eigenlijk met andere zaken heel druk was, bedrijf en huis verkopen en emigreren naar Spanje, maar toch met een nu of nooit gevoel gestart. Ik had niet voor niets een jaar op een wachtlijst gestaan.

De behandelingen duurden behoorlijk lang en ik was enorm blij dat Rachel een goed gevoel voor humor heeft want anders zou het voor mij te lang duren. Pijnlijk was het ook best maar wel nog te doen op een paar momenten per behandeling na. Ik kreeg het advies om mijn (lies) steunkousen klasse 2 uit te laten. Dat was wel een grote stap. Die kousen hadden me een jaar daarvoor pijnverlichting en reductie van omvang opgeleverd. Toch de stap gewaagd en zonder kousen gaan lopen. Na de 3e behandeling ging ik nog wat boodschappen doen en terwijl ik in de supermarkt liep had ik het gevoel dat er touwtjes aan mijn benen zaten. Bij elke stap leek het wel of ik hulp kreeg van iemand die mijn benen hielp optillen. Bijna huppelend naar de auto toe gegaan. ’s Avonds wel net als bij de andere behandelingen op de luie stoel geploft, dan was ik echt helemaal op en moest ik echt rust nemen…

Er zijn geen foto’s en metingen van omvang, daar was het mij niet om te doen. Ik ben de 50 gepasseerd en heb er inmiddels wel vrede met dat ik geen dun dennetje ben. Ik ben Quadrivas behandelingen laten doen voor meer bewegingsvrijheid en pijnverlichting en dat is zeker gelukt. De warme liessteunkousen zijn nog steeds uit!

Na bijna een jaar nog steeds heel blij met dat ik de toch wel dure behandelingen heb laten doen. Ik heb geen pijn meer in mijn bovenarmen, de harde verklevingen zijn nog steeds weg en ik kan veel meer dan voorheen. Mijn benen zijn na bijna een jaar nog steeds veel soepeler, en ik heb geen harde bulten meer in mijn bovenbenen en kuiten. Mijn onderbenen zijn wel wat dunner dan voorheen dat merkte ik aan een paar oude laarzen. Ik ga nu 1x per 2 weken naar een fysiotherapeut voor wat onderhoud aan mijn benen en als ik weer een keer naar Nederland kom ga ik als eerste een afspraak maken voor een Quadrivas behandeling. Het heeft mij meer gebracht dan ik had durven dromen, in combi met het droge warme weer in Spanje wat voor mijn fibromyalgie wonderen doet, heb ik een zo goed als pijnvrij lijf. Ik zwem en fiets veel, ook doe ik nog steeds aan Pilates en sinds kort eet ik keto, ik ben zelfs een paar kilo afgevallen!

Echt super!

Rolien Kamerman

Lees mijn persoonlijke lipoedeem verhaal

Lees alles over mijn persoonlijke lipoedeem verhaal en hoe ik mijn ervaring gebruik als lipoedeemcoach.

Mijn lipoedeem verhaal

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en