Ik eet dus maar weinig als ik ziek ben.

Ik weet nog dat mijn oma 👩‍🦳 altijd zei: je moet goed eten meisje, je lichaam heeft het hard nodig! Ik heb dat lang gedaan, tegen mijn zin in eten want dat was belangrijk als je ziek bent!

Toen ik later leerde luisteren naar mijn lichaam voelde ik dat het prima was als ik niets wilde eten. Als ik ziek ben wil ik het liefste helemaal niets, alleen slapen en wat water en als ik me slap voel dan misschien een soepje 🥣 of bouillonnetje.

 

Eten zit namelijk in de weg als je ziek bent. Je lijf heeft alle energie nodig om te herstellen, en het verwerken van eten kost alleen maar energie. En die energie is juist zo hard nodig om te herstellen.

 

Dus hou jij het ook bij een kommetje soep en wat water of thee dan is dat helemaal prima. Ons lichaam heeft voldoende reserves om op terug te vallen indoen nodig.

 

Het belangrijkste is rust, drinken (water, kruidenthee of bouillon) en liefde ❤️

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Mijn Visie als Lipoedeem Coach

Mijn ‘visie’ is om samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lees meer over mijn Visie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en