Icoone® en Quadrivas ervaringen van andere vrouwen met lipoedeem

Ik merk bij mijn lieve cliënten altijd dat ze makkelijk met mij praten, omdat ik niet alleen therapeut ben, maar ook een ervaringsdeskundige. Ik heb net als zij ook lipoedeem en ben dus tegen dezelfde dingen aangelopen als zij nu doen. Zowel fysiek als mentaal.

En natuurlijk het stukje ‘van het kastje naar de muur’ gestuurd worden in ons reguliere zorgstelsel; ik heb het allemaal van dichtbij gezien en meegemaakt. Om hun lipoedeem ervaringen te delen, kunnen ze dus altijd bij mij terecht.

 

Ik weet dus ook uit eigen ervaring hoe fijn het is om te lezen dat je niet de enige bent. Dat sterkt mij ook dagelijks wanneer ik in gesprek ben met mijn cliënten. Daarom vind ik het heel belangrijk dat jullie de ervaringen van mijn cliënten kunnen lezen.

 

Hun lipoedeem ervaringen, maar ook zeker hun icoone® behandeling ervaring of Quadrivas ervaringen hebben ze op papier gezet. Wat je over het algemeen leest over hun icoone® ervaring of Quadrivas ervaring, is dat ze vrijwel een pijnvrij lichaam hebben en eindelijk weer meer kunnen doen, omdat bewegen makkelijker wordt.

Icoone® en Quadrivas behandeling ervaringen van anderen lezen

 

Hieronder vind je een aantal van deze Quadrivas en icoone ervaringen, inclusief mijn eigen lipoedeem ervaring. Want ook voor mij is er veel veranderd sinds de behandelingen. Een tipje van de sluier: dankzij de behandelingen kan ik nu traplopen zonder problemen, net als wandelen en fietsen. Ik heb geen stijve voeten meer en droge benen zijn ook verleden tijd. Daarnaast kan ik weer op mijn hurken en knieën zitten. En het verraste me dat ik weer bruine benen kreeg. Ik draag geen kousen meer en kan gewoon weer meekomen. Mijn ervaring met de behandelingen en gezonde whole food plant based voeding deel ik met mijn cliënten, zodat ze ook hun leven weer terugkrijgen. En ik hoop dat jij er net zoveel aan hebt als zij en ik.

Lees mijn persoonlijke lipoedeem verhaal

Lees alles over mijn persoonlijke lipoedeem verhaal en hoe ik mijn ervaring gebruik als lipoedeemcoach.

Mijn lipoedeem verhaal

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en