Ik heb de diagnose lipoedeem, en nu?

Ok, iemand heeft je waarschijnlijk de vraag gesteld; ‘Heb je dan misschien lipoedeem?’ Je bent online gaan googelen en herkende je in de foto’s die je zag, of in de symptomen die werden omschreven. Via je huisarts ben je doorverwezen naar de dermatoloog die het officieel maakt: ‘Je hebt inderdaad lipoedeem’.

Enerzijds zit niemand hierop te wachten maar anderzijds voelt het toch als een opluchting. Na jaren ‘van het kastje naar de muur gestuurd’ te zijn. Jaren vol onbegrip, goedbedoelde adviezen, vooroordelen en ‘anders zijn dan je vriendinnen’. Is er nu dan eindelijk duidelijkheid over wat er mis is met jouw benen, met jouw lichaam. En nu?

 

Nu ga jij, net als ik deed en vele vrouwen met mij, opzoek naar een oplossing! Een oplossing hoor ik je denken. Maar lipoedeem is toch niet te genezen? Ja & Nee. ‘Niet te genezen’ is slechts deel van het verhaal. Ik zal het even toelichten;

Bij vrouwen met lipoedeem gaat er ergens iets mis in de stofwisseling. Wat er precies misgaat is helaas niet bekent, hiervoor is meer onderzoek nodig van de wetenschap. Maar er zijn wel degelijk stappen die jij kunt zetten om van een groot deel van jouw klachten af te komen. Ik zet een aantal van de stappen die jij kunt gaan zetten voor je op een rijtje;

 

Therapie:
Doormiddel van de Quadrivas Therapie kunnen zeker bij ‘stage 01 & stage 02’ gevallen verbluffende resultaten behaald worden. Waarbij de patiënt volledig pijnvrij is en haar vormen weer terugkrijgt.

 

Voeding:
Door een gezonde voeding verminder je de ontstekingsklachten in je lichaam. En bovendien geeft het je lijf veel meer energie. Hierdoor herstel je beter en kan je lichaam dus ook veel beter omgaan met de lipoedeem. Of eventueel straks met de pittige Quadrivas behandelingen.

 

Zelfliefde:
Mindset is alles! Zorg dus dat deze positief is. Leer om van jezelf en van je lichaam te houden hoe het is. Door te focussen op zelfliefde 🥰 zul je veel beter in het leven staan en doorzettingsvermogen hebben om aan de slag te gaan met een gezonde lifestyle. Neem van mij aan, dit geeft een sneeuwbaleffect! En zal je veel verder brengen dan je nu denkt!

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Lees mijn persoonlijke lipoedeem verhaal

Lees alles over mijn persoonlijke lipoedeem verhaal en hoe ik mijn ervaring gebruik als lipoedeemcoach.

Mijn lipoedeem verhaal

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en