Lipoedeem behandelen met behulp van de Quadrivas Therapie

Al sinds 2017 is het mijn persoonlijke missie om vrouwen, die net als ik zelf leven met lipoedeem. Te helpen om van deze belemmerende en vaak zeer pijnlijke aandoening af te komen. Mijn meest effectieve ‘wapen’ in deze strijd is de Quadrivas Therapie.

De technieken van de Quadrivas therapie (Intensieve, diepe schraap- en aanhaaktechnieken) bieden een oplossing voor specifieke vasculaire (bloedvaten) en adipose (overtollig vet) aandoeningen die vooral vrouwen treffen. Quadrivas Therapie is o.a. zeer effectief gebleken bij vrouwen die te maken hebben met de aandoening; Lipoedeem.

 

De zeer intensieve massagetherapie wordt ingezet om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te activeren. Deze unieke therapie werkt activerend, afslankend en bloeddrukverlagend. Spieren, gewrichten en banden worden soepeler. Afvalstoffen en overtollig vet worden door het lichaam opgeruimd. Het lichaam komt in goede conditie en krijgt haar oorspronkelijke vormen terug.

 

Als lipoedeem coach kijk ik op een holistische wijze naar lipoedeem. Dit houdt in dat ik ervan uitga dat alles met elkaar verbonden is. Zowel alles om je heen als alles in jezelf; zo is ook je lichaam en je geest samen één. Deze sterke verbondenheid ervaren de vrouwen in mijn praktijk ook tijdens hun behandeling. De intense massage die zij ondergaan maakt zowel lichamelijk als geestelijk veel los. Naast de uitwerking van de Quadrivas massage op je bloedvaten- en lymfestelsel, stimuleert het ook ons autonome (onwillekeurige) zenuwstelsel. Ons autonome zenuwstelsel regelt o.a. de werking van inwendige organen, zoals de ademhaling, onze spijsvertering, het verwijden en vernauwen van bloedvaten en het beïnvloedt ook de hartslag.

 

Door de Quadrivas Therapie wordt jouw eigen lichaam in staat gesteld de diverse klachten die vaak al voor langere tijd spelen te herstellen. Hierdoor komt ruimte vrij om ook op andere vlakken te gaan werken aan onszelf. Zoals het herstellen van ‘oud zeer’ of het verwerken van trauma’s die opgeslagen zijn in ons lichaam.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Mijn Visie als Lipoedeem Coach

Mijn ‘visie’ is om samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lees meer over mijn Visie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en