Meer liefde gaf mij de ruimte om te helen

De transformatie die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt ging zeker niet vanzelf. Daar was een groeiproces voor nodig, wat mij de ruimte heeft gegeven om te ontwikkelen, los te laten en om weer echt van mijzelf te houden.

Nu weet ik ook dat dit pad geen eindstation heeft, maar toen ik eraan begon had ik wel een duidelijk doel; ik wilde van de pijn af die mijn lipoedeem mij dagelijks gaf. De Quadrivas Therapie heeft mij op dit vlak enorm veel verlichting geboden waardoor er weer ruimte kwam voor een volgende stap naar een fijner en gezonder leven.

 

Doordat de pijn en verzuring steeds minder werd kon ik ook weer gaan bewegen. Ik ging veel wandelen en zogenaamde HIIT trainingen doen, gewoon thuis, 4x per week op een yogamatje. Dit was in het begin natuurlijk zwaar, maar het geeft enorm veel energie en nu mis ik het echt als ik het een keer oversla.

 

In deze periode ben ik samen met mijn gezin ook ons eetpatroon gaan omgooien van heel veel dierlijk- naar volledig plantaardig eten. Dit heeft mijn lijf echt heel veel goed gedaan! Ik voel mij veel energieker, herstel beter en ik merk het gewoon door heel mijn lijf dat een plantaardig eetpatroon veel beter is voor lichaam & geest.

Het mooie van een bepaald pad in slaan is dat je vaak een sneeuwbaleffect oproept. Je gaat je verdiepen, nieuwe dingen proberen, ontmoet andere mensen en zo begon ik ook in te zien dat lichaam en geest één zijn!

 

Energetisch gezien wordt vet gezien als bescherming. Om de weg vrij te maken en écht te kunnen helen, ben ik ook met mijn innerlijke zelf aan de gang gegaan. Het lichaam slaat namelijk alles op. Dus ook verdriet, trauma en pijn uit het verleden. Ik ging mediteren 🧘‍♀️ ademhalingsoefeningen doen en leerde naar mijn lichaam & geest te luisteren, om écht te voelen.

 

Vroeger was ik teleurgesteld in mijn lijf, boos als ik in de spiegel keek. Tegenwoordig ben ik lief voor mijzelf en zelfs (bijna altijd) trots. Deze positieve-mindset geeft mij zo veel meer energie en meer ruimte om te helen, om te blijven groeien en om te houden van mijzelf precies zoals ik ben. Ook met lipoedeem ❤️

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Lees mijn persoonlijke lipoedeem verhaal

Lees alles over mijn persoonlijke lipoedeem verhaal en hoe ik mijn ervaring gebruik als lipoedeemcoach.

Mijn lipoedeem verhaal

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en