Cosmetisch is de icoone® een mooie toevoeging in mijn praktijk

In een eerdere post ben ik ingegaan op de specifieke inzet van de icoone® LaserMed voor de behandeling van lipoedeem. Met name voor cliënten die qua gewicht of qua pijngrens niet of moeilijk behandelbaar zijn met de Quadrivas Therapie.

Maar de icoone® LaserMed is voor veel meer toepassingen inzetbaar dan alleen voor medische indicaties als lipoedeem of lymfoedeem. Zo is de icoone® ook cosmetisch breed inzetbaar. Zowel voor het gezicht als voor het lichaam.

 

Ideaal bijvoorbeeld voor het verstrakken van de kaakcontouren & rimpelreductie maar ook voor het effectief aanpakken van cellulite. Zelfs de meest kwetsbare zones zoals binnenkant benen, armen en hals kunnen op een pijnloze & natuurlijke manier verstrakt of geëgaliseerd worden. Icoone® behoort tot de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage. De technologie is ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten over onze huid. Het is echt een totale work-out voor lichaam en gezicht waarbij je verschil ziet en voelt al na één behandeling.

 

Een combinatie van verschillende behandelprogramma’s voor gezicht- en lichaamsbehandelingen zijn ontworpen om zelfs de meest moeilijke huidproblemen, pijnloos en effectief te behandelen. Dit voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

 

Lees hier meer over de icoone® LaserMed

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Lees mijn persoonlijke lipoedeem verhaal

Lees alles over mijn persoonlijke lipoedeem verhaal en hoe ik mijn ervaring gebruik als lipoedeemcoach.

Mijn lipoedeem verhaal

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en