Effectief vet verwijderen en cellulitis verminderen

Vet verwijderen en bodycontouring in één behandeling!

icoone® werkt zeer intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse. icoone® biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.

De unieke kenmerken van de De icoone® LaserMed

Check icon

Volledig pijnloos

Op maat gemaakt, pijnloze en veilige behandelingen voor langdurig resultaat

Check icon

Alle huidtypes

Voor alle huidtypen geschikt, zelfs voor de meest verslapte huid

Check icon

Gevoelige gebieden

Ook geschikt voor de meest gevoelige probleemgebieden zoals de oogleden, hals, decolleté, binnenkant armen en benen, knieën en enkels

Check icon

Dagelijks inzetbaar

De behandeling kan iedere dag worden ingezet zonder bijwerkingen of herstelperiode

Droom jij ook van een strak lichaam, zonder overtollig vet?

Effectief hardnekkig vet verwijderen en cellulitis verminderen. De icoone® maakt het allemaal mogelijk, met snelle en langdurige resultaten.

De meest kritieke delen van het lichaam

De icoone® is het enige systeem wereldwijd die (dankzij de Roboderm® technologie) vele indicaties kan behandelen door de Multi Micro Alveolar Stimulation (M.M.A.S.).

Dit geeft een intensieve en effectieve stimulatie van de microvacuoles in het bindweefsel waardoor je gegarandeerd resultaat ervaart meteen vanaf de eerste behandeling!

Bovendien combineert icoone® de mechanische stimulatie met gemotoriseerde microstimulators & LASER en LED. Hierdoor is het mogelijk om zones van vetweefsel (wat niet weggaat bij oefeningen en gezonde voeding) intensiever aan te pakken.

Specifieke zones

Lagen vetweefsel die vaak resistent zijn tegen dieet en lichaamsbeweging, hebben een duidelijke voorliefde voor specifieke zones van jouw lichaam:

Op de buik is vetophoping heel gebruikelijk, vooral na de menopauze wanneer het effect van vrouwelijke hormonen verdwijnt, en niet zelden zelfs hardnekkig met strikte diëten of buikspieroefeningen geen bevredigende resultaten opleveren;

De dijen zijn een bron van zorg voor velen, omdat de vrouwelijke lichaamsstructuur om hormonale redenen vaak de neiging heeft om hier reservevet te concentreren;

De billen zijn het zwakke punt van veel vrouwen die hun ideale gewicht hebben bereikt maar zichzelf nog steeds te groot vinden in dit deel van het lichaam.

Een paar centimeter slanker rond je middel én die strakkere billen. Jouw ‘summerbody’ waar je altijd van gedroomd hebt: lichaamscontouren met de icoone® maakt het allemaal mogelijk.

Ideaal voor zowel mannen als vrouwen.

Ervaar het zelf in onze praktijk in Nuenen

Benieuwd naar de mogelijkheden van jouw transformatie? Onze professionele therapeuten staan voor je klaar om jouw persoonlijke behoeften te bespreken en een op maat gemaakt plan te maken. Elke behandeling is pijnloos, niet-invasief en zeer efficiënt. Dus waar wacht je nog op? Boek nu een afspraak en zeg gedag tegen die vervelende vetophopingen en cellulite!

icoone® behandeling Nu voor slechts:
€87

Rachel is het stralende gezicht achter Lipedema Coach

Rachel werkt samen met haar team als Quadrivas therapeut en Lifestyle Coach. Ze richt zich met name op vrouwen met lipoedeem; een aandoening waar ruim 10% van alle vrouwen, waaronder Rachel zelf, last van heeft. Rachel is naast therapeut dus ook ervaringsdeskundige en zet zich mede daarom met volle overgave in om vrouwen die last hebben van deze belemmerende ziekte te helpen naar een pijnvrij en gelukkig leven.

Aan de hand van de ervaring die Rachel door de jaren heeft opgedaan als lipoedeem patiënt en therapeut, heeft zij een geheel eigen visie ontwikkeld omtrent de aanpak van lipoedeem. Alles wat bijdraagt aan een optimale gezondheid, zowel fysiek als mentaal, wordt ingezet in haar behandeltrajecten.

Droom jij ook van een strak lichaam, zonder overtollig vet?

Effectief hardnekkig vet verwijderen en cellulitis verminderen. De icoone® maakt het allemaal mogelijk, met snelle en langdurige resultaten.