icoone® LaserMed mechanische bindweefselmassage

Sinds het begin van dit jaar is onze praktijk uitgebreid met de icoone® LaserMed. Na verschillende behandelingen te zijn ondergaan, om zo de Roboderm® technologie van icoone® aan eigen lijve te mogen ervaren, was voor ons duidelijk dat deze unieke technologie een goede aanvulling zou zijn in onze praktijk. En wel om twee hele specifieke redenen;

Allereerst zijn de behandelingen met de unieke Roboderm® technologie van icoone® volledig pijnloos. Iedere vrouw die net als ikzelf lipoedeem heeft, weet dat elke aanraking aan de probleemgebieden bijzonder pijnlijk kan zijn. In mijn praktijk kom ik dus ook vrouwen tegen die in een stadium van lipoedeem zitten waarbij de Quadrivas Therapie in het begin eigenlijk nog te pijnlijk is. Wij zetten in deze gevallen de icoone® in om het lichaam voor te bereiden op de intensieve Quadrivas behandelingen. Op deze wijze bieden wij deze vrouwen ondanks hun pijnlijke benen toch de mogelijkheid om te starten met behandelen. En om zo via deze alternatieve behandel route, hun pijnklachten drastisch te verminderen.

 

Daarnaast is er zoals vele van jullie wel weten een gewichtsgrens voor de Quadrivas Therapie. Boven de 115 Kg is het voor ons nagenoeg onmogelijk om tot de kern van het probleem te komen met onze manuele massage technieken. De vetlaag is dan te diep om bij de probleemgebieden te komen. Ook is het een enorme aanslag op ons eigen lichaam. In deze gevallen kan de icoone® voor verlichting zorgen, en de pijnklachten verminderen. We kunnen dan enerzijds gaan behandelen met behulp van de icoone® LaserMed , en daarnaast kunnen we samen kijken of er lifestyle aanpassingen gedaan kunnen worden op het gebied van voeding en beweging die het overgewicht kunnen terug brengen naar een behandelbaar niveau.

 

Ons uitgangspunt is altijd geweest om zoveel mogelijk vrouwen te helpen met hun lipoedeem klachten. De icoone® LaserMed geeft ons extra handvatten voor de moeilijkste gevallen. Dit zijn juist de vrouwen die verlichting nodig hebben.

 

Meer weten over de icoone® LaserMed? Neem contact met ons op. Binnenkort meer over de mogelijkheden met de icoone® LaserMed.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Mijn Visie als Lipoedeem Coach

Mijn ‘visie’ is om samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lees meer over mijn Visie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en