Manuela Shala Methode

Heb jij last van dikke, pijnlijke, zware, vermoeide of opgezwollen benen? Deze nieuwe innovatieve behandelmethode biedt direct verlichting voor vrouwen met lipoedeem en lymfoedeem, die vaak last hebben van zware, vermoeide, pijnlijke, opgezwollen of dikke benen.

Ervaar directe verlichting van vochtretentie en zwelling met onze exclusieve vochtafdrijvende massage. Deze innovatieve behandeling is ontworpen om overtollig vocht effectief af te voeren en je lymfestelsel te ondersteunen. Met slechts één sessie voel je het verschil: je benen voelen lichter aan, zwelling neemt af en je voelt je verfrist.

 

Mijn holistische visie is gevormd door mijn eigen ervaring als lipoedeem patiënt en door het behandelen van honderden vrouwen in mijn praktijk. Ik heb geleerd dat we alle aspecten van lipoedeem moeten aanpakken. Vochtophoping is een van de vele symptomen van lipoedeem waar te weinig aandacht voor was. Met deze revolutionaire massage methode komt hier nu voorgoed verandering in. Ik introduceer deze nieuwe behandel methode die zich specifiek richt op vochtafdrijving en het stimuleren van je metabolisme, terwijl het ook ontgiftende effecten heeft op je lichaam.

Contact opnemen

Een unieke massage- en drainagebehandeling gericht op het revitaliseren van je lymfestelsel

De Manuela Shala-methode, een baanbrekende benadering in de wereld van lymfedrainage, is een zegen voor iedereen die worstelt met gezondheidsproblemen zoals vochtophoping, cellulitis en lymfatische problemen.

Haar onderscheidende karakter schuilt in de zorgvuldig ontworpen massagetechnieken en handmatige stimulatie, die de lichaamsweefsels activeren om schadelijke en stagnerende lichaamsvloeistoffen op te ruimen. Als gevolg hiervan nemen zwellingen af, je benen voelen lichter aan, cellulitis vermindert, de huid wordt strakker, je metabolisme wordt gestimuleerd, het heeft een afslankend effect en werkt ontgiftend.

 

De belangrijkste redenen om te kiezen voor deze methode:

Snel Resultaat, Blijvend Effectief
Onze methode techniek biedt snelle, zichtbare resultaten en directe verlichting bij vochtophoping en lipoedeem en is blijvend effectief!

Verbeterde Circulatie
Deze diepe massage verbetert bloed- en lymfecirculatie, verwijdert blokkades en bevordert de opname van voedingstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Voor een gezonder lichaam zonder zwellingen en ontstekingen.

Bevordert Gewichtsverlies
Deze techniek bevordert gewichtsverlies door het afvoeren van vetten en vocht, ideaal voor vrouwen met lipoedeem. Het stimuleert tevens de stofwisseling, wat essentieel is voor gewichtsbeheersing.

Stralende en gezonde huid
Onze massage verbetert de huid door circulatie en lymfedrainage. Het verwijdert toxines en overtollig vocht, waardoor je huid er gladder en gezonder uitziet. Daarnaast kan het helpen bij het verminderen van cellulite.

 

 

De Gouden Combinatie voor Slankere Benen

Bij onze behandelingen hebben we altijd gestreefd naar de meest effectieve methoden om de kenmerkende vetophopingen van lipoedeem aan te pakken en het bloedvatenstelsel te optimaliseren. Hierdoor konden we afvalstoffen beter afvoeren en voedingsstoffen doelgericht afleveren. Tot voor kort richtten we ons hoofdzakelijk op deze aspecten.

Maar nu introduceren we een Gouden Combinatie voor Slankere Benen! Waarbij we twee unieke massagetechnieken combineren om niet alleen het bloedvatenstelsel te herstellen, maar ook het lymfestelsel een krachtige impuls te geven. Hierdoor worden beide systemen, cruciaal voor een goede gezondheid, op hun best functionerend niveau gebracht. Het gevolg is een geoptimaliseerde afvoer van afvalstoffen en een gestimuleerd metabolisme. Dit proces draagt bij aan een grondige ontgifting van het lichaam.

 

Wat deze methode buitengewoon effectief maakt, is dat deze resultaten op een niet-chirurgische wijze bereikt worden en bovendien blijvend zijn. Het is een innovatieve behandelingsmethode die niet alleen slankere benen belooft, maar ook een algehele verbetering van de gezondheid.

Contact opnemen

Mijn Visie als Lipoedeem Coach

Mijn ‘visie’ is om samen met jou te gaan werken aan een 'plan-van-aanpak' waardoor jij je happy voelt, je gezond leeft en jij jezelf mooi vindt zoals je bent.

Lees meer over mijn Visie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en