De quadrivas therapie is een manuele therapie die er voor zorgt d

De technieken van de Quadrivas therapie brengen een oplossing voor specifieke vasculaire (bloedvaten) en adipose (overtollig vet) aandoeningen die vooral vrouwen treffen. Aan de Quadrivas therapie komen geen medicijnen of apparaten te pas en het lichaam wordt in zijn geheel behandeld.

Een goede bloedcirculatie is de basis voor een gezond lichaam. Weefsels met een slechte bloedvoorziening hebben manipulatie nodig om weer goed te kunnen functioneren.

 

De zeer intensieve massagetherapie wordt ingezet om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren. Tijdens de massage worden intensieve diepe schraap- en aanhaaktechnieken afgewisseld. Hiermee is de therapeut in staat om weefsel te ‘ontwarren’ en te ‘openen’: de microcirculatie wordt geactiveerd en de weefsels raken beter doorbloed. De methode werkt activerend, afslankend en bloeddrukverlagend. Spieren, gewrichten en banden worden soepeler. Afvalstoffen en overtollig vet worden door het lichaam opgeruimd. Het lichaam komt in goede conditie en krijgt haar oorspronkelijke vormen terug.

 

Met Quadrivas therapie kunnen diverse aandoeningen, die vaak al voor langere tijd en vooral bij vrouwen spelen, worden behandeld. De Quadrivas therapie wordt ingezet bij lipoedeem, lymfoedeem, vasculaire insufficiëntie, diabetes, overgewicht, rusteloze benen en/of chronische (gewrichts- en spier-)pijn. Maar ook voor het optimaliseren van de doorbloeding is de Quadrivas inzetbaar voor en na orthopedische of cosmetische operaties.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Lees mijn persoonlijke lipoedeem verhaal

Lees alles over mijn persoonlijke lipoedeem verhaal en hoe ik mijn ervaring gebruik als lipoedeemcoach.

Mijn lipoedeem verhaal

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en