Werken aan de beste versie van jezelf

De meeste van jullie weten dit niet, maar 10 jaar geleden runde ik mijn eigen autobekleding bedrijf. Ik werkte dagelijks in mijn werkpak vol lijm aan interieurs van Amerikaanse oldtimers, hotrods en custom motoren. Wat is er veel veranderd sindsdien…

Al een aantal jaren had ik het gevoel dat ik ‘iets anders wilde doen’. Zoals velen van ons wellicht wel hebben, maar wat? Ik wilde heel graag meer met mensen werken. Ik overwoog iets in de zorg of misschien zelfs wel in de uitvaartzorg. Tegelijk met deze steeds sterker wordende behoefte om iets te gaan doen wat me meer voldoening zou geven, speelde ook de klachten in mijn benen op. De pijn nam toe en de extra lange trap in ons huis (omdat we boven mijn atelier woonde) werd een steeds grotere nachtmerrie.

 

Toen er lipoedeem geconstateerd werd kwam ik al snel terecht op de massagetafel van Alyna voor mijn eerste Quadrivas behandeling. Onderweg van Amsterdam naar Eindhoven was het alsof alle puzzelstukjes op hun plek vielen. Ik voelde het aan heel mijn lijf, dit werkt en dit wil ik gaan doen!

 

Ik ben dit pad wat zich voor mij onthulde met volle overtuiging ingeslagen. De stevige 4-jarige opleiding en de daaropvolgende Master waren slechts het begin. Nu mijn praktijk staat als een huis en ik al vele mensen heb kunnen helpen, voel ik zelfs nog sterker als 10 jaar geleden, de drang om te blijven groeien. Om mijzelf te ontwikkelen, als mens, als Quadrivas therapeut en als coach.

 

Lipoedeem, hoe vervelend het ook is soms, bepaald niet mijn leven. Zo heb ik destijds al mijn energie en spaargeld gestoken in de opleiding, niet in mijn eigen behandelingen. Onbewust had ik gevisualiseerd waar ik over 10 jaar wilde staan. En mijn droom was sterker dan mijn klachten. Zo werd mijn droom mijn visie, mijn kracht.

 

Mijn advies aan jou; focus je niet alleen op je klachten maar buig die energie om naar je dromen. Wat wil je realiseren? Gezonder eten of meer bewegen? Wil je ander werk of een studie volgen? Misschien wil je vrijwilligerswerk doen of een mooie reis maken? Vul de ruimte in je hoofd met dromen i.p.v. klachten.

 

Focus je op het positieve, dan trek je het positieve aan! #durftedromen❤️

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Of wil je zo snel mogelijk starten met behandeling van jouw lipoedeem?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Lees mijn persoonlijke lipoedeem verhaal

Lees alles over mijn persoonlijke lipoedeem verhaal en hoe ik mijn ervaring gebruik als lipoedeemcoach.

Mijn lipoedeem verhaal

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles wat ik doe als lipoedeem coach: eigen ervaringen, gezonde voeding tips, mindset, inspirerende workshops, en nog veel meer!

"*" geeft vereiste velden aan

De persoonlijke ervaringen van mijn clienten.

Lees de ervaringen van andere
“Al na de eerste behandeling merkte ik zo'n verschil.”
  • nl
    • en